Київський жіночий гандбольний клуб «Спартак» очима вболівальників.


Цей блог створений людьми, які активно підтримують «Спартак», які пишаються ним та завжди залишаються з клубом. Людьми, які своєю підтримкою вселяють у гравців надію та прагнення до перемог, людьми, що ще тільки починають разом із командою свій шлях до мети, шлях до великих перемог та уславлення міста Києва!

На цьому блозі Ви зможете дізнатись цікаві відомості про клуб, його історію,розклад майбутніх матчів.

Дещо з того, що, можливо, Вас дуже здивує і спонукатиме приходити на матчі, або просто цікавитись гандболом та «Спартаком».

Тож, як то кажуть, ласкаво просимо!

четвер, 17 травня 2012 р.

Бронзові призери Чемпіонату Суперліги України


17 травня 2012 року - цей день увійде в історію ГК "Спартак" Київ, як день, коли команда завоювала одне з призових місць у Чемпіонаті Суперліги України, а саме - БРОНЗУ.

Напротязі усього Чемпіонату "Спартак" йшов бік-об-бік з "Податковим Університетом" у боротьбі за срібло. Такого протистояння не спостерігали ні вболівальники ні судді на протязі багатьох років.  Перед заключним матчем, 17 травня, обидві команди були налаштовані більш ніж серйозно, тому і сама гра прошла у дуже жосткому ритмі. Було багато травм і вилучень, як у наших дівчат так і у ірпінської команди. Після першого тайму "Податковий Університет" вирвався вперед на 2 очки, а в другому, не збавляючи темпу, обіграв спартаківок з рахунком 19:22. Таким чином, налоговики завоювали друге місце та срібні медалі у цьому сезоні.
Киянки ж у Чемпіонаті фінішували з бронзою, що не менше заслуговує шани та вітань.

Крім того, відзначили і кращих гандболістів сезону. Так кращим нападником стала Вікторія Цибуленко («Спарта» Кривий Ріг), кращим голкіпером – Дарина Матвієнко («Спартак» Київ), кращим гравцем – Наталія Туркало («Карпати» Ужгород). 

Ми пишаємося нашою командою та їхніми досягненями!
Дівчата - ви молодці!


Немає коментарів:

Дописати коментар