Київський жіночий гандбольний клуб «Спартак» очима вболівальників.


Цей блог створений людьми, які активно підтримують «Спартак», які пишаються ним та завжди залишаються з клубом. Людьми, які своєю підтримкою вселяють у гравців надію та прагнення до перемог, людьми, що ще тільки починають разом із командою свій шлях до мети, шлях до великих перемог та уславлення міста Києва!

На цьому блозі Ви зможете дізнатись цікаві відомості про клуб, його історію,розклад майбутніх матчів.

Дещо з того, що, можливо, Вас дуже здивує і спонукатиме приходити на матчі, або просто цікавитись гандболом та «Спартаком».

Тож, як то кажуть, ласкаво просимо!

вівторок, 15 травня 2012 р.

Запекла боротьба

Вчора, 14 травня, у спорткомплексі "Юність" «Податковий Університет», здобув перемогу над ужгородськими «Карпатами» з рахунком 29:23. Захмарені перемогою, «Податковий Університет» вспів присвоїти собі срібну медаль, що, як на нашу думку, дуже передчасно. Розмістивши пост на сайті Карпат «Податковий Університет» добавив вогню у серця наших гравців, ми націлені на перемогу як ніколи раніше. 16 травня відбудеться наступний матч з львівською «Галичанкою», це буде дружня, але не менш серйозна гра. А ось 17 травня – буде справжня бійня за друге місце, а також за срібну медаль Чемпіонату Суперліги України з нашими найзапеклішими противниками «Податковим Університетом».  
Нагадаємо, що команд розділяє всього три очки в турнірній таблиці.


Команди
ігри
очки
1
"Карпати" м.Ужгород
28
48
2
"Податковий Університет" м.Ірпінь
28
40
3
"СПАРТАК" м.Київ
28
37
4
"Дніпрянка" м.Херсон
28
18
5
"Галичанка" м.Львів
28
15
6
"Спарта" м.Кривий Ріг
28
10

Приєднуйтесь до числа шанувальників на нашій сторінці(http://vk.com/spartak1962) та у блозі (http://spartak-kyiv.blogspot.com/) команди «Спартак» Київ.
Ваша підтримка дуже важлива для нас. 

Немає коментарів:

Дописати коментар