Київський жіночий гандбольний клуб «Спартак» очима вболівальників.


Цей блог створений людьми, які активно підтримують «Спартак», які пишаються ним та завжди залишаються з клубом. Людьми, які своєю підтримкою вселяють у гравців надію та прагнення до перемог, людьми, що ще тільки починають разом із командою свій шлях до мети, шлях до великих перемог та уславлення міста Києва!

На цьому блозі Ви зможете дізнатись цікаві відомості про клуб, його історію,розклад майбутніх матчів.

Дещо з того, що, можливо, Вас дуже здивує і спонукатиме приходити на матчі, або просто цікавитись гандболом та «Спартаком».

Тож, як то кажуть, ласкаво просимо!

середу, 16 травня 2012 р.

Срібний призер суперліги визначиться завтра


Після перемоги над Карпатами здавалося, що Податковому Університету уже не випустити срібло зі своїх рук. Та іншої думки були гандболіски Спарти, минулорічного чемпіона. Протягом матчу на майданчику точилася рівна гра, м'яч в м'яч. В другому таймі податківки відірвалися на чотири м'ячі. Та зашвидко заспокоїлися, бо Спарта з роллю аутсайдера миритися не хотіла. Зібравшись духом та  взявши гру в свої руки дівчата з Кривого Рогу переграли без п'яти хвилин срібного призера.  Таким чином доля срібла вирішуватиметься в останній ігровий день і до остаточного розміщення в турнірній таблиці залишається 60 хвилин. 60 хвилин матчу між Спартаком і Податковим Університетом. Між клубами одне очко, так як Спартаком переграв сьогодні Галичанку.
Карпати ж після двох поразок вдвічі переграли Дніпрянку. 
Вчора відбувся перенесений з останнього ігрового дня матч між Галичанкою та Дніпрянкою. В якому єдину свою перемогу в турі святкували гандболіски з Херсону.
Результати матчів:
Суперліга. Жінки. З`їзний тур. 15.05.2012    
Галичанка  19-23  Дніпрянка
Суперліга. Жінки. З`їзний тур. 16.05.2012    
Спартак 25-21 Галичанка 
Карпати  40-20 Дніпрянка
Спарта  32-29 Податковий Університет
Суперліга. Жінки. З`їзний тур. 17.05.2012    
Останні матчі чемпіонату, а також вручення медалей відбудуться завтра:
10:30 Спартак Податковий Університет
12:15 Карпати Спарта
13:45 Парад закриття
_________________________________________________
Прес-служба ГК "Карпати"

Немає коментарів:

Дописати коментар